Visie en werkwijze

“Wij ontwerpen èn realiseren voor u de hemel op aarde”

 

In elk ontwerp dat wij maken, stoppen we onze ziel en zaligheid. En dat ziet u. Wij maken onze ontwerpen en kiezen onze materialen in harmonie met de omgeving. Met eerbied voor wat er eerst was en tegelijkertijd met oog op de toekomst, komen we tot duurzame ontwerpen die passen in het nu en die tevens de tand des tijds zullen trotseren. 

Lees verder

 

ART & DESIGN

Architect D. Leenders: "Wij zijn van mening dat een goed interieur niet zonder kunst kan. De sfeer van een ruimte wordt bepaald door het samenspel van kleur, materiaal en evenwichtig gebruik van meubels, accessoires en kunst.

Lees verder

Wat kunnen wij u bieden?

U kunt bij ons terecht voor de wat kleinere projecten als tegelwerk in een badkamer of toilet, maar ook voor de grotere projecten als het ontwerpen van een villa of hotel. En alles hier tussenin. Ook voor projecten buiten Nederland kunt u ons inzetten.

 

De gedachte dat een verbouwing altijd duurder is en later klaar is dan gepland, weerleggen wij. Met onze jarenlange ervaring in het ontwerp- en uitvoeringsproces houden wij de planning, het budget en de uitvoering zeer nauwlettend in de gaten.

Lees verder

 

Visualisaties

"Tekenen is als praten voor architecten. Schetsen is echter meer dan praten. Een handschets zegt meer dan 1000 woorden, maar laat ook nog iets aan de verbeelding over.

Lees verder

Duurzaamheid

Wij zien duurzaamheid als een intergraal onderdeel van een ontwerp en vinden dat duurzaam ontwerpen verder gaat dan het kiezen van duurzame materialen alleen. Wij zijn fervent voorstander van het hergebruiken of herbestemmen van bestaand vastgoed. Duurzaam is op lange termijn denken, door bijvoorbeeld in een ontwerp een neutrale constructie te gebruiken of te kiezen voor een hogere verdiepingshoogte zodat een gebouw beter is ingespeeld op eventuele functieveranderingen in de toekomst.

Lees verder

 

Team 6to9design

Daniël Leenders (architect / visualisaties)

 

Indien gewenst worden onderstaande vaste 6to9DESIGN teamleden ingeschakeld:

 

Jaap Brouwer (stedenbouwkundige / waterrecreatie adviseur) (www.aquapunctuur.nl)

Eelco Hoeke (tekst en tekening)