Visie en werkwijze

“Wij ontwerpen èn realiseren voor u de hemel op aarde”

 

In elk ontwerp dat wij maken, stoppen we onze ziel en zaligheid. En dat ziet u. Wij maken onze ontwerpen en kiezen onze materialen in harmonie met de omgeving. Met eerbied voor wat er eerst was en tegelijkertijd met oog op de toekomst, komen we tot duurzame ontwerpen die passen in het nu en die tevens de tand des tijds zullen trotseren.

 

Samen met u

Wij geven u geen confectie, maar dat welverdiende maatpak. Samen kijken we naar uw wensen en samen beslissen we over de materialen, de planning en het plan van aanpak. Van de allereerste schets tot aan dat laatste schroefje, van dat eerste kopje koffie tot aan een klinkend glas champagne. Samen. Transparant. Dat is hoe wij werken.

 

Voor iedereen

6to9DESIGN is er voor iedereen. Wij buigen ons net zo goed over kleine als over grote projecten en werken met zowel kleine als grote budgetten. Iedereen kan bij ons terecht en wij gaan met ieder project even enthousiast aan de slag. Voorkom frustratie tijdens of na de bouw, kom geheel vrijblijvend met ons praten om er achter te komen wat 6to9DESIGN voor u kan betekenen. Zie het als een cadeau voor u zelf: laat u zich zorgen uit handen nemen en vertrouw op onze expertise.

 

Het complete pakket

U hebt maar één aanspreekpunt gedurende de ontwerp- en bouwperiode en dat is 6to9DESIGN. Geen heen en weer geschipper tussen meerdere partijen, dat doen wij voor u. U vraagt, wij regelen. Door de verschillende disciplines die we binnen 6to9DESIGN hebben, kunnen we u een compleet pakket aanbieden: uitvoerend, coördinerend en adviserend.

 

Het terugverdienmodel

Door onze kennis over het ontwerp- en bouwproces en door onze scherpe onderhandelingen met uitvoerende partijen, winnen we tijd en geld en verdienen we onszelf terug. De door u gemaakte investering is dus een goede belegging, met rendement!

 

Neem gerust contact met ons op voor een advies- of kennismakingsgesprek. klik hier voor de contactgegevens.

architect d. leenders:

"Wij werken graag met verschillende materialen, passend bij de opgave, stijl en context. Zo werken wij graag met baksteen, een duurzaam materiaal, onderhoudsarm én vriendelijk om te zien".