VISUALISATIES

Het computertijdperk maakt het uitwerken van ontwerp tot op de millimeter nauwkeurig mogelijk. Ook 6to9DESIGN werkt met de nieuwste programmatuur en is op de hoogte van de laatste vernieuwing op dit gebied. Maar toch gaat er met deze digitalisering ook een stuk persoonlijkheid verloren. Architectuur is immers veel meer dan louter techniek. Architectuur is communicatie. Gebouwen kunnen dan wel niet spreken, ze kunnen wel aanspreken.

 

Communicatie speelt in architectuur dan ook een cruciale rol. Naast de kennis van techniek levert 6to9DESIGN dan ook tekst en tekening. Wij vertalen niet allen uw wensen naar een ontwerp, wij verwoorden ook uw ambities, uitgangspunten en ideeën bij bv. Europese aanbestedingen, prijsvraag inzendingen of publicaties. Prettig leesbaar, pakkend en altijd perfect op maat. Hiervoor maakt 6to9DESIGN gebruik van ervaren architectuur professionals met een vlotte pen. Afhankelijk van vraag en opgave leveren wij de tekst, illustratie en visualisatie die passend is. Van beeldende handschets tot fotorealistisch eindbeeld.

 

Tekenen is als praten voor architecten. Schetsen is echter meer dan praten. Een handschets zegt meer dan 1000 woorden, maar laat ook nog iets aan de verbeelding over. Handschetsen van onze professionals geven een persoonlijk handschrift aan het ontwerp en zijn een goede manier om naast een beeld ook een sfeer over te brengen. Doordat een handschets geen definitief beeld overbrengt, is deze zeer goed inzetbaar in alle verschillende fasen van het ontwerpproces. Niet alleen om te illustreren maar zeker ook om te inspireren en enthousiasmeren.


BELANGRIJK:

Niet alle getoonde ontwerpen en projecten zijn van 6to9DESIGN. Alle impressies en visualisaties zijn gemaakt door Daniël Leenders en Eelco Hoeke.