ART & DESIGN

6to9DESIGN adviseert u niet alleen bij ontwerpopgaven en verbouwingen. Wij kunnen u ook helpen met het ontwerp van uw interieur, advies over meubilair en styling van uw woning, kantoor of hotel.


Wij zijn van mening dat een goed interieur niet zonder kunst kan. De sfeer van een ruimte wordt bepaald door het samenspel van kleur, materiaal en evenwichtig gebruik van meubels, accessoires en kunst. 6to9DESIGN kan u hierbij adviseren en in opdracht, passend bij het interieur en de smaak van de opdrachtgever, kunstwerken leveren die op maat gemaakt worden. Wij bespreken de mogelijkheden en uw wensen graag met u.

 

Klik hier voor prijsinformatie, materialen en bewerkingen.


VOORBEELDEN

De hierboven staande voorbeelden zijn in opdracht gemaakt en kunnen eenvoudig gereproduceerd worden in elke gewenste kleurstelling. Er zijn verschillende formaten (van 20x20 cm. t/m 145x145 cm. vierkant en tot max. 140x300 cm. rechthoekig) en afwerkingen te verkrijgen.

Elke denkbare foto en voorstelling kan in de gewenste opmaak, kleur en bewerking gemaakt worden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.